دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

همکاری روسیه و امارات در حل مسائل خاورمیانه

رئیس جمهوری روسیه در دیدار با ولیعهد امارات عربی متحده، اعلام کرد: روسیه و امارات در حل مسائل خاورمیانه با یکدیگر همکاری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولادیمیر پوتین روز سه شنبه در آغاز دیدار با محمد بن زاید آل نهیان گفت: روابط روسیه و امارات با موفقیت و در فضای دوستانه توسعه می‌یابد و ما حتی حاضر هستیم در صنعت فضایی نیز همکاری های خود را با امارات گسترش دهیم و به ابوظبی در توسعه سیستم ناوبری ماهواره‌ای خود هم کمک کنیم.


وی افزود: مطابق موافقت‌نامه همکاری‌های راهبردی روسیه و امارات، دو کشور روابط خود را در عرصه‌های مختلف گسترش می‌دهند.


رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه مسکو و ابوظبی در حل مسائل خاورمیانه با یکدیگر همکاری می‌کنند، اضافه کرد: در دستور کار مذاکرات دو کشور مسائل سوریه، یمن و اوضاع خلیج فارس قرار دارد.


وی همچنین با اشاره به عرصه‌های انرژی و انرژی هسته‌ای به عنوان حوزه‌های مهم برای همکاری دو کشور اظهار کرد: روسیه و امارات در چارچوب موافقتنامه اوپک پلاس هم با هم همکاری می‌کنند.


پوتین امروز همچنین به اتفاق محمد بن زاید آل نهیان باهزاع المنصوری نخستین فضانورد اماراتی دیدار کرد.


این دیدار و مذاکرات پوتین با ولیعهد امارات در کاخ «قصر الوطن» ابوظبی برگزار شد و انتظار می‌رود مذاکرات دو طرف با حضور هیات‌های دو کشور ادامه یابد.


در دستور کار این مذاکرات مسائل مهم جهانی از جمله مساله سوریه، بحران یمن، مساله لیبی، اوضاع خلیج فارس و همکاری‌های دوجانبه قرار دارد.


در جریان این مذاکرات امضای 10 موافقت نامه به ارزش 1.3 میلیارد دلار بین روسیه و امارات پیش بینی شده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار